Wat Is Bpc-157 En Waar Wordt Het Voor Gebruikt?
Wat Is Bpc-157 En Waar Wordt Het Voor Gebruikt?

July 19, 2024

Wat Is Bpc-157 En Waar Wordt Het Voor Gebruikt?

Het toekomstige onderzoek zal belangrijk zijn om in de gaten te houden. In de meeste dierstudies werd BPC-157 opgelost in een vloeibare oplossing en direct in het beschadigde of aangetaste weefselgebied geïnjecteerd. Sommige studies toonden echter aan dat injecties op afstand van het doelgebied ook effectief waren, wat suggereert dat BPC-157 systemische effecten in het hele lichaam kan hebben.

Het peptide staat ook op de lijst van verboden stoffen van het Wereld Anti-Doping Agentschap, dus competitieve atleten moeten het vermijden tot er meer tests zijn gedaan. Als peptide is BPC-157 kleiner en eenvoudiger dan een volledig eiwit. Peptides zijn ketens van aminozuren die kleiner zijn dan 50 aminozuren, terwijl eiwitten typisch langere ketens zijn die zich vouwen tot complexe 3D vormen. Onze BPC-157 is vervaardigd met farmaceutische precisie en garandeert een ongeëvenaarde zuiverheid, veiligheid en effectiviteit. Meer onderzoek is zeker nodig om de voor- en nadelen van dit peptide beter te karakteriseren.

  • Het bevordert ook een snellere genezing van brandwonden op de huid en verhoogt de bloedtoevoer naar beschadigde weefsels.
  • Verder is er ook BPC-157 Nasal Spray, een peptide in neussprayvorm.
  • En bij knaagdieren met brandwonden versnelden crèmes met het peptide het genezingsproces, zelfs wanneer corticosteroïden werden gebruikt.

Wat Is Bpc-157?

Het heeft ook een gunstig effect op het verbeteren van cognitieve vaardigheden en verbetert het geheugen. Gebruikers van BPC 157 geloven ook dat de peptide kan worden gebruikt als pijnstiller, omdat het de pijn in beschadigde delen van het lichaam vermindert. Het heeft ook een stabiliserend impact op de bloeddruk – research bij ratten bevestigden dat injecties van de peptide de bloeddruk verlaagden bij dieren die met chemicaliën waren geïnduceerd om hypertensief te worden. Het gebruik van BPC 157 versnelt de genezing na operaties en verwondingen en bevordert angiogenese, d.w.z. de groei van bloedvaten en versnelt de bloedstroom.

Hoe Wordt Bpc-157 Gedoseerd? Orale Inname (capsules) En Injectie

Hoewel het humane bewijs zeer beperkt is, heeft BPC-157 populariteit gewonnen, vooral onder atleten en bodybuilders die herstel willen verbeteren en sneller willen genezen van verwondingen. Tot nu toe is er zeer beperkt testen van BPC-157 op mensen geweest. Een casusserie van een kliniek in Europa rapporteerde resultaten voor sixteen testosteron cypionaat kopen patiënten met knieartrose die werden behandeld met intra-articulaire BPC-157-injecties. De meeste patiënten meldden verminderde pijn en verbeterde functie, maar dit was geen placebo-gecontroleerde studie. Eén studie sneed de achillespezen van ratten door en ontdekte dat lokale injectie van BPC-157 kon leiden tot bijna volledige genezing. Het peptide lijkt de pees-bot genezing te stimuleren en de sterkte van de gerepareerde pees te verbeteren.

Het werd voor het eerst ontdekt in maagsap van mensen en blijkt therapeutische effecten te hebben, vooral bij maag-darm problemen en wondgenezing. Echter, het meeste onderzoek naar BPC-157 tot nu toe is beperkt tot dierstudies. Officieel is BPC-157 niet goedgekeurd voor menselijk gebruik, noch wordt het verkocht als geneesmiddel of voedingssupplement. In winkels wordt de peptide verkocht als grondstof voor laboratoriumproeven – wat verondersteld wordt de regels betreffende de verkoop van deze stof te omzeilen.

Dit product verbetert de prestaties, verhoogt de conditie en bouwt de spieren weer op, en de effecten zijn zichtbaar binnen enkele weken na aanvang van het gebruik. Aangezien BPC-eiwit wordt geacht goed te worden verdragen, wanneer het in de aanbevolen doses wordt toegediend, zou het geen bijwerkingen moeten veroorzaken. Het middel mag niet worden gebruikt door mensen met vaatziekten en kanker. De toediening van PBC in aanwezigheid van kanker kan de toestand van de patiënt verslechteren en zelfs tot de dood leiden! Mensen die lijden aan hartaandoeningen, hypertensie of hart- en vaatziekten moeten hun arts raadplegen. Alcohol en drugs mogen niet worden gebruikt bij het innemen van het peptide.